Правила проживання:

1. Номер або місце в готелі надається громадянам при пред'явленні паспорта.
2. Плата за проживання і послуги в готелі проводиться як за готівковий розрахунок, так і за безготівковим (розрахунок за кредитними картками тимчасово не виробляється)
3. У готелі діє єдиний розрахунковий час, - 12 годин дня поточної доби за місцевим часом. При зверненні в службу бронювання, можлива інша система розрахунку (без обліку єдиної розрахункової години) .
4. У разі затримки виїзду гостя (зрозуміло, якщо займаний номер не заброньовано наступним постояльцем і можлива затримка виїзду), плата за проживання стягується в наступному порядку: - не більше 6 годин затримки - погодинна оплата (по 1/24 частини від базової вартості номера в годину ); від 6 до 12 годин після розрахункової години - плата за половину доби; - від 12 до 24 годин після розрахункової години - плата за повну добу. Перша доба оплачуються повністю.
5. За бронювання вільних місць плата не стягується. Броня анулюється якщо клієнт зазделегіть не попередив про це.
6. За проживання дітей у віці до 7 років в одному номері з батьками без надання окремого місця плата не стягується.
7. У разі відмови гостя від проживання або скорочення терміну проживання адміністрація вправі утримати, з внесеної гостем (його гарантом) передоплати суму в розмірі вартості однієї доби проживання. Дана сума є платою за резервування номера на ім'я гостя на весь період його проживання.
8. Безкоштовна заміна постільної білизни, рушників і туалетного приладдя проводиться у міру необхідності раз в 3-5 днів. На прохання гостя, може бути проведена позапланова заміна білизни.
9. Готель не несе відповідальності за роботу міських служб (аварійне відключення електричної та теплової енергії, водопостачання).
10. Адміністрація готелю залишає за собою право відвідування номера без узгодження з гостем у разі задимлення, пожежі, затоплення, а також у разі порушення гостем справжнього порядку проживання, громадського порядку, порядку користування побутовими приладами.
11. Адміністрація не несе відповідальності за втрату цінних речей гостя, що знаходяться в номері, при порушенні ним порядку готелю. У разі виявлення забутих речей адміністрація вживає заходів для повернення їх власникам.
Якщо власник не знайдений, адміністрація заявляє про знахідку в міліцію або орган місцевого самоврядування.
12. Книга відгуків і пропозицій знаходиться у чергового адміністратора готелю і видається на вимогу споживачів.
13. Готель має право розірвати договір на надання готельних послуг в односторонньому порядку або відмовити в продовженні терміну проживання у разі порушення гостем порядку проживання, несвоєчасної оплати послуг готелю, заподіяння гостем матеріального збитку готелю.
14. У разі виникнення скарг з боку споживача адміністрація приймає всі можливі заходи для врегулювання конфлікту, передбачені законодавством.
15. У готелі забороняється:
- Залишати в номері сторонніх осіб, а також передавати їм ключ від номера;
- Зберігати, легкозаймисті матеріали, зброю, хімічні і радіоактивні речовини;
- Тримати в номері тварин (птахів, рептилій);
- Курити в номерах, а так само в холах і коридорах готелю, за винятком місць спеціально відведених для куріння;
- Перебувати в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння;
- Користуватися нагрівальними приладами, якщо це не передбачено в готельному номері;
- Порушувати спокій гостей, що проживають в сусідніх номерах.
16. За відсутності гостя за місцем проживання більше доби (або після закінчення 6 годин з моменту настання його розрахункової години), адміністрація готелю має право створити комісію і зробити опис майна, що знаходиться в номері. Матеріальні цінності у вигляді грошових коштів, дорогоцінних металів, цінних документів, адміністрація бере під свою відповідальність. Інше майно перебуває в службі сервісу.


17. У випадках, не передбачених цими правилами, адміністрація і споживач керуються чинним законодавством України.



 Санаторій Шкло, мотель Санаторій Шкло, готель Санаторій Шкло, ресторан Шкло, курорт Шкло, кафе-бар Шкло, санаторно-курортне лікування Шкло,відпочинок Шкло, весілля Шкло, Старичі, Яворів, Новояворівськ, військовий полігон,готель Новояворівськ, Старичі готель, мотель Новояворівськ.