Санаторій"Шкло"

Санаторій “Шкло”- багатопрофільний санаторно-курортний лікувальний центр, розташований в 40 км від стародавнього Львова в живописному змішаному лісопарку площею 76 га, що відноситься до природно-заповідного фонду України. Тут і багатовікові сосни, липи, дуби, алеї беріз, декоративних та квітучих кущів, рідкісних трав, ручних білок, велика кількість різноманітних птахів, співом яких можна насолоджуватися не виходячи із свого номера. В великому вольєрі живе сім`я плямистих оленів, занесених в Червону книгу.

 Дивитись повністю>>>>>


Яворівський військовий полігон

Міжнародний центр миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України (до січня 1998 року — Прикарпатського військового округу), більш відомий як "Я́ворівський поліго́н", знаходиться за 30 км на північний-захід від Львова в Яворівському районі. Яворівський військовий полігон займає площу 36 153 гектари, що становить 24% від всієї території Яворівського району[1]. До створення національного парку «Яворівський» він займав територію площею 42 тисячі га, або 27% території району[2]. Командний пункт навчального центру адміністративно розташований у с. Старичі.


Новояворівськ
Новояворівськ-місто районного значення у Яворівському районі Львівської області.Розташоване на висоті 300 м над рівнем моря на межі Розточчя і Надсянської низовини у верхівях річки Шкло.
Новояворівськ відносно молоде місто, засноване у 1965 р. як робітниче поселення «Янтарне» біля великих потужностей виробництва сірки, саме тому на гербі і прапорі Новояворівська видніються три трикутники — геологічне позначення родовищ сірчаної руди. Сьогодні це найбільше у Яворівському районі і 7-ме за ліком у Львівській області місто з населенням більше 30 тис. чоловік. Особливістю Новояворівська є мала площа як для такої кількості населення і відповідно велика його щільність проживання яка складає більше 14 тис. осіб/км² (для порівняння густота населенняЛьвова близько 4 тис. осіб/км²), це пояснюється тим що є забудоване переважно багатоповерховими будинками. Місто має досить хорошу інфраструктуру й вигідне економічне розташування. Розміщене за 14 км на схід від районного центру Яворів і за 30 км на захід від обласного центруЛьвів. Входить до Львівської агломерації. Поруч із містом проходить автотраса державного знаення Львів-Яворів (автошлях М10 ЛьвівІвано-ФранковеКраковець — на Краків). Місто з'єднано зі Львовом залізницею Шкло-Львів (станція «Янтарна»). Неподалік заплановане будівництво міжнародної траси Київ-Лісабон, що входитиме в А4 (третій крітський коридор).


Санаторий Шкло, Санаторій Шкло, мотель Санаторій Шкло, готель Санаторій Шкло, ресторан Шкло, курорт Шкло, кафе-бар Шкло, санаторно-курортне лікування Шкло,відпочинок Шкло, весілля Шкло,Новояворівськ, Яворівський полігон,Яворів.